E-bikes

Ombouwen naar e-bike
Ombouw van traditionele fiets naar elektrische e-bike

Wij bouwen uw traditionele fiets om naar een elektrische e-bike, met alle voordelen van dien.

Niet alleen zorgt u met een ombouw naar een e-bike voor een hoop extra gemak tijdens uw fietstochten, maar tevens kan het u een aanzienlijk prijsvoordeel bezorgen: indien u een nieuwe, tradionele fiets laat ombouwen naar een e-bike, kan u dat een besparing opleveren die kan oplopen tot wel honderden Euro's ten opzichte van de aanschaf van een kant-en-klare, nieuwe e-bike! Met andere woorden: het eindproduct is praktisch hetzelfde, maar voor een aanzienlijk lagere prijs!

Voor de ombouw van een traditionele fiets naar e-bike gebruiken wij ombouw­pakketten van het merk Bafang, één van 's werelds leidende fabrikanten van e-mobility-componenten. Deze ombouw­pakketten worden gekenmerkt door een hoog niveau van betrouw­baarheid en duurzaam­heid, en verzekeren u van vele kilometers zorge­loos elektrisch rijplezier.

Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden die er zijn voor het elektrisch maken van uw fiets, zoals ombouw­pakketten op basis van een voorwiel­motor, achterwiel­motor of midden­motor.

Wij adviseren u graag voor de vakkundige ombouw van uw traditionele fiets naar een e-bike!

Bafang-logo
Levering van nieuwe e-bikes

Naast het ombouwen van uw traditionele fiets naar een elektrische e-bike, leveren wij ook nieuwe e-bikes, rechtstreeks uit de fabriek.

Mocht u de voorkeur geven aan een e-bike die kant-en-klaar uit de fabriek komt, dan kunt u ook bij ons terecht.

Wij verkopen nieuwe e-bikes van de merken Azor Bike en Pointer - twee oerdegelijke merken die wij al jarenlang met veel succes verkopen.

Heeft u interesse in een nieuwe e-bike? Kom gerust langs of neem contact met ons op. Wij informeren u graag naar de mogelijk­heden.